Communicatie
Bootcamp

Oke, we moeten grenzen stellen. Verwachtingen managen. Afspraken maken. Allemaal leuk en aardig Minki, maar hoe voer je zo’n gesprek? In Samenwonen voor Beginners leer ik je hoe, in het Communicatie Bootcamp. Maar heb je nu niet zo’n behoeftes aan de andere modulen? En wel aan dat bootcamp? Geweldig nieuws, je kunt nu alleen deze module los aanschaffen!

Voor wie?

Jullie zijn dol op elkaar, maar die communicatie… dat gaat niet altijd top. Gesprekken escaleren snel, je voelt je allebei niet gehoord, net ging die ruzie nog over een sok en nu zijn jullie drie jaar terug in de tijd en praten over die keer toen bij dat tankstation met die fles Fanta.

Of je praat en praat en praat, maar je lijkt elke keer terug te komen bij dezelfde discussies, dezelfde ruzies, dezelfde ergernissen.

Kortom, jullie communicatie kan een opfrisser gebruiken. Om daar nou voor in coaching te gaan, dat gaat jullie nu iets te ver. En die andere modules uit Samenwonen voor Beginners geloven jullie ook wel. Als je nou maar gewoon wat concrete technieken had om dat praten makkelijker te maken.

Geen zorgen, het Communicatie Bootcamp helpt jullie verder.  

Wat is dan, dat Communicatie Bootcamp?

De module uit Samenwonen voor Beginners waar ik regelmatig coachees naar verwijs. Video’s en PDFs met oefeningen over mijn meest gebruikte communicatie technieken. Waarom ze het meest gebruikt zijn? Omdat het technieken zijn die je eenvoudig kunt leren en toepassen, die veel effect hebben en waar de meeste stellen in kunnen groeien. Wat voor onderwerpen er bijvoorbeeld in terugkomen? Nou:

FAQ

Communicatie Bootcamp

1 module
99
  • Video's met uitleg
  • PDF's met praktische oefeningen
  • Instructies voor Communicatie date night
  • Later toch liever de hele cursus? Je kunt upgraden.
  • Start gelijk!
Staat jouw vraag erbij?

Je kunt gelijk starten! In januari en februari komen er nog regelmatig nieuwe video’s online, maar er staan er genoeg klaar om mee te beginnen

Mooi, daar gaat de eerste video over 😉 

Dan kun je upgraden voor het verschil tussen de cursusprijs en de prijs van het Communicatie Bootcamp. Let op, gaat de prijs van Samenwonen voor Beginners omhoog, dan gaat de prijs van de upgrade dus ook omhoog.

Dat is jammer! Want je haalt het meest uit deze module door ‘m samen te volgen en samen de oefeningen te doen. Wil je partner echt niet, dan kun je natuurlijk ook je eigen communicatie verbeteren. Wellicht inspireert het je partner om ook aan de slag te gaan!

Minimaal een jaar, maar waarschijnlijk veel langer. Zolang ik de cursus blijf aanbieden behoud je je toegang.

Toch benieuwd naar de hele cursus?

Waarom wachten tot het fout dreigt te lopen? Leer beter communiceren, voer de moeilijke gesprekken en werk actief aan je relatie vóór er problemen ontstaan. Dat is wat ik met Romanticoach probeer te bereiken.

Over Romanticoach

Minki Gyles, Relatiecoach

Minki is studeerde af als psychologe met een focus op relatie- en gezinstherapie. Maar het werkveld in de GGZ was op dat moment niet waar ze zich goed bij voelde. Daarom ging ze een hele andere kant op, toch bleef er iets knagen. In 2020 begon ze daarom met Romanticoach. Relatiecoaching, vanuit de overtuiging dat voorkomen beter is dan genezen. Sindsdien helpt ze stellen via de Relatie check-In, of coacht ze individueel op relatievraagstukken via Voxercoaching. Samenwonen voor beginners is haar eerste online programma. Het Communicatie Bootcamp is nu ook los verkrijgbaar.