Leren grenzen aangeven?

Makkelijker “nee” zeggen tegen wat je niet wil en “ja” tegen wat je wel wil? Beter herkennen waar jouw grens ligt en die vervolgens ook nog kunnen communiceren? Relaties verbeteren door aan te geven waar je wel en niet comfortabel mee bent? Dat leer ik je graag.

Wat is 'Grenzen in Relaties'?

Wat gaan we doen?

Wat is mijn grens?

Als je er nog nooit bij stil gestaan hebt, of ze al jaren negeert, zijn grenzen best lastig te herkennen. Met oefeningen help ik je beter te herkennen waar je grenzen zitten.

Grenzen en communiceren

Heb je een grens herkent, moet je 'm nog aan gaan geven ook! Geen zorgen, ook hier help ik je. Inclusief advies voor wanneer jouw grenzen niet gerespecteerd worden.

Grenzen en schuld

Wist je dat grenzen jou een leukere partner, vriend, familielid of collega maken? Maar waarom voelt het dan vaak niet zo? Leg ik je allemaal uit.

Grenzen in de liefde

Grenzen in een liefdesrelatie zijn soms extra lastig, maar voorkomen wel veel frustratie. Ik help jullie, met de metafoor van de gedeelde achtertuin.

Praktisch, wat is het?

Wat krijg je voor je geld?

Grenzen in relaties

Wat krijg je?

Video lessen

Video's met theorie, uitleg, context en mijn vrolijke onstuimige plukjes haar. Wat wil een mens nog meer?

Oefeningen

Met verschillen de oefeningen help ik je op weg. Via video of PDFs met uitleg en voorbeelden. Wel doen hè? 😉 Zo haal je het meest uit de cursus

Minimaal een jaar toegang

Je hebt toegang zolang ik dit online programma blijf hosten. Ik beloof je dat dat minimaal een jaar is. Als ik extra content toevoeg krijg je die updates uiteraard automatisch ook!

Grenzen in Relaties

Online Cursus
99,-
  • Start gelijk! Volg op je eigen tempo en leer je grenzen herkennen, communiceren en bewaken.

FAQs

Niemand heeft nog vragen gesteld, dus deze heb ik lekker zelf bedacht 😉

Ik heb de masterclass gevolgd, heeft deze cursus dan nog zin?

Als je de masterclass al gevolgd hebt gaat er absoluut overlap zijn.  Er zat namelijk al heel veel informatie in die masterclass. In deze cursus vind je als aanvulling oefeningen, een paar extra onderwerpen en ga ik hier en daar dieper op onderwerpen in. Dus heeft het nog zin, dat hangt er vanaf. Die afweging kun je zelf denk ik het beste maken.

Wat als ik grenzen kan aangeven, maar twijfel zodra ik tegengas krijg?

In de cursus ga ik specifiek in op dit probleem. Zowel het terugkrabbelen uit schuld of schaamte, je laten overtuigen door anderen als het ‘met je mond vol tanden staan’ als iemand met tegenargumenten komt. Inclusief uitgewerkte voorbeelden. Zo leer je niet alleen je grenzen aan te geven, maar ze ook te bewaken. Anders heb je er immers zo weinig aan.

Moet ik de cursus in 1x doorlopen?

Nee joh ben je mal. Ik hoor mezelf best graag praten en ik zou al gek worden van mijn eigen stem als ik dat zou proberen. Neem je tijd. Doe de oefeningen. Probeer je nieuwe kennis uit in het dagelijks leven en kijk vervolgens weer een video of twee. De cursus is zo opgebouwd dat je ‘m prima over een langere periode kan uitsmeren. 

Moet ik de cursus samen met mijn partner volgen?

Dit is mijn enige online cursus die echt ideaal is om lekker alleen te volgen. Natuurlijk, je kunt ‘m samen volgen. Je kunt oefeningen uitwisselen. Je kunt samen de oefeningen over grenzen in liefdesrelaties doen. Maar heeft je partner geen zin? Geen nood. Dan volg je ‘m gewoon lekker alleen. Het gaat immers om jouw grenzen.

Ben je er klaar voor?

Je kunt vandaag nog starten. Met de cursus én met je grenzen aangeven.